Lot: 1

Current Price: 700 TL Starting Bid: 700 TL Estimated: TL Losing Winning

Tirschenreuth (Bavaria) Porselen Trio

Alman Tirschenreuth (Bavaria) marka porselen çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağından oluşan trio. Tabak çapı 19,5 cm, fincan ağzı çapı 9 cm, fincan yüksekliği 6,5 cm. Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Tirschenreuth (Bavaria) Porselen Trio-Alman Tirschenreuth (Bavaria) marka porselen çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağından oluşan trio. Tabak çapı 19,5 cm, fincan ağzı çapı 9 cm, fincan yüksekliği 6,5 cm.

Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Tirschenreuth (Bavaria) Porselen Trio-Alman Tirschenreuth (Bavaria) marka porselen çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağından oluşan trio. Tabak çapı 19,5 cm, fincan ağzı çapı 9 cm, fincan yüksekliği 6,5 cm. Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel

    TLSold
  • Hutschenreuther (Dresden) Porselen Trio-Alman Hutschenreuther (Dresden) marka çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağından oluşan çok ince porselen trio. 20. yy başı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Tabak çapı 19,5 cm, fincan ağzı çapı 9,5 cm, fincan yüksekliği 5,5 cm.


Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel


Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Hutschenreuther (Dresden) Porselen Trio-Alman Hutschenreuther (Dresden) marka çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağından oluşan çok ince porselen trio. 20. yy başı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Tabak çapı 19,5 cm, fincan ağzı çapı 9,5 cm, fincan yüksekliği 5,5 cm. Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel

    TLSold
  • Walküre (Bayreuth-Bavaria) Porselen Trio-Alman Walküre (Bayreuth-Bavaria) marka çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağından oluşan açık somon renkli porselen trio. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Tabak çapı 19,5 cm, fincan ağzı çapı 9 cm, fincan yüksekliği 5,5 cm.


Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Walküre (Bayreuth-Bavaria) Porselen Trio-Alman Walküre (Bayreuth-Bavaria) marka çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağından oluşan açık somon renkli porselen trio. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Tabak çapı 19,5 cm, fincan ağzı çapı 9 cm, fincan yüksekliği 5,5 cm. Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel

    TLSold
  • Eamag (Bavaria) Porselen Balina Kuyruk Trio-Alman Eamag (Bavaria) marka çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağından oluşan, fincan kulbu balina kuyruğu olarak tabir edilen tasarıma sahip porselen trio. Neo Klasik ve Barok üslupta süslemelere sahip, çok ince muhteşem, koleksiyonluk bir parça. Tabak çapı 19,5 cm, fincan ağzı 9,5 cm, fincan yüksekliği 5 cm.


Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Eamag (Bavaria) Porselen Balina Kuyruk Trio-Alman Eamag (Bavaria) marka çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağından oluşan, fincan kulbu balina kuyruğu olarak tabir edilen tasarıma sahip porselen trio. Neo Klasik ve Barok üslupta süslemelere sahip, çok ince muhteşem, koleksiyonluk bir parça. Tabak çapı 19,5 cm, fincan ağzı 9,5 cm, fincan yüksekliği 5 cm. Referans: Kovels' New Dictionary of Marks: Pottery and Porcelain, 1850 to the Present, Ralph & Terry Kovel

    TLSold
  • Johann Seltman VohenstrauB Porselen Trio-Alman, Johann Seltman Vohenstrauss (Bavaria) marka. Çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağı. 20. yy başı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Tabak çapı 19 cm, fincan ağzı çapı 10,5 cm, fincan yüksekliği 5,5 cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Johann Seltman VohenstrauB Porselen Trio-Alman, Johann Seltman Vohenstrauss (Bavaria) marka. Çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağı. 20. yy başı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Tabak çapı 19 cm, fincan ağzı çapı 10,5 cm, fincan yüksekliği 5,5 cm.

    TLSold
  • Porzellanfabrik Oscar Schaller & Co. Nachfolger Porselen Trio-Alman Porzellanfabrik Oscar Schaller & Co. Nachfolger (Bavaria) markalı porselen trio. Çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağı. 20. yy başı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Tabak çapı 20 cm, fincan ağzı çapı 9 cm, fincan yüksekliği 7 cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Porzellanfabrik Oscar Schaller & Co. Nachfolger Porselen Trio-Alman Porzellanfabrik Oscar Schaller & Co. Nachfolger (Bavaria) markalı porselen trio. Çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağı. 20. yy başı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Tabak çapı 20 cm, fincan ağzı çapı 9 cm, fincan yüksekliği 7 cm.

    TLSold
  • Porzellanfabrik Oscar Schaller & Co. Nachfolger Porselen Trio-Alman Porzellanfabrik Oscar Schaller & Co. Nachfolger (Bavaria) markalı porselen trio. Çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Tabak çapı 20 cm, fincan ağzı çapı 9 cm, fincan yüksekliği 7 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Porzellanfabrik Oscar Schaller & Co. Nachfolger Porselen Trio-Alman Porzellanfabrik Oscar Schaller & Co. Nachfolger (Bavaria) markalı porselen trio. Çay fincanı, fincan tabağı ve kek tabağı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Tabak çapı 20 cm, fincan ağzı çapı 9 cm, fincan yüksekliği 7 cm.

    TLSold
  • Kahla-Könitz Çift Porselen Duble Kahve Fincan ve Tabağı-Alman Demokratik Cumhuriyeti (GDR) dönemi imalatı. Çift fincan ve tabak, tek tabaktan oluşan takım. Fincan içleri ve tabak kenarları altın yaldızlı. 1950-1960. Tabak çapı 19 cm, fincan ağzı çapı 7,5 cm, fincan yüksekliği 7 cm. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Kahla-Könitz Çift Porselen Duble Kahve Fincan ve Tabağı-Alman Demokratik Cumhuriyeti (GDR) dönemi imalatı. Çift fincan ve tabak, tek tabaktan oluşan takım. Fincan içleri ve tabak kenarları altın yaldızlı. 1950-1960. Tabak çapı 19 cm, fincan ağzı çapı 7,5 cm, fincan yüksekliği 7 cm. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı.

    TLSold
  • Fransız Porselen Çift Türk Kahvesi Boyu Fincan-Fransız, 20. yy. Çok zarif bir çift porselen fincan ve tabağı. Fincan ağızları 7 cm, yükseklikleri 6 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Fransız Porselen Çift Türk Kahvesi Boyu Fincan-Fransız, 20. yy. Çok zarif bir çift porselen fincan ve tabağı. Fincan ağızları 7 cm, yükseklikleri 6 cm.

    TLSold
  • Import Rokoko Çift Türk Kahvesi Fincanı.-Rokoko üsluplu pedestal ayaklara sahip fincanlar ve tabaklarından oluşan çift porselen Türk Kahvesi takımı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Fincan ağızları çapı 7,5 cm, fincan yükseklikleri 7 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Import Rokoko Çift Türk Kahvesi Fincanı.-Rokoko üsluplu pedestal ayaklara sahip fincanlar ve tabaklarından oluşan çift porselen Türk Kahvesi takımı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Fincan ağızları çapı 7,5 cm, fincan yükseklikleri 7 cm.

    TLSold
  • Schumann (Bavaria) Porselen Türk Kahvesi Fincanı-Alman, Bavaria. Ünlü porselen markası Schumann’ın 19-20. yy imalatı. Pedestal ayaklı, zarif Türk kahvesi fincanı ve tabağı.  Fincan ağzı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Fincan ağzı çapı 7,5 cm, fincan yükseklikleri 4 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Schumann (Bavaria) Porselen Türk Kahvesi Fincanı-Alman, Bavaria. Ünlü porselen markası Schumann’ın 19-20. yy imalatı. Pedestal ayaklı, zarif Türk kahvesi fincanı ve tabağı. Fincan ağzı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Fincan ağzı çapı 7,5 cm, fincan yükseklikleri 4 cm.

    TLSold
  • Tuscan (İngiliz) El İle Boyama Porselen Türk Kahvesi Fincanı-İngiliz, Tuscan marka. 19.-20. Yy. Tamamen el boyaması. Fincan ve tabağının üzerinde krater içinde çiçekler ve bir çift tavus kuşu el ile ustalıkla ve zarafetle resmedilmiş. Fincan ağzı 6 cm, yüksekliği 6 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Tuscan (İngiliz) El İle Boyama Porselen Türk Kahvesi Fincanı-İngiliz, Tuscan marka. 19.-20. Yy. Tamamen el boyaması. Fincan ve tabağının üzerinde krater içinde çiçekler ve bir çift tavus kuşu el ile ustalıkla ve zarafetle resmedilmiş. Fincan ağzı 6 cm, yüksekliği 6 cm.

    TLSold
  • Moritz Zdekauer. (Avusturya) Porselen Türk Kahvesi Fincanı-Avusturya, Moritz Zdekauer marka porselen Türk kahvesi fincanı. Firmanın 1884-1909 yılları arası damgasına sahip. Tabak altında üstten görülmeyen T çatlağı mevcut. .  Fincan ağzı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Fincan ağzı 7 cm, yüksekliği 5,5 cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Moritz Zdekauer. (Avusturya) Porselen Türk Kahvesi Fincanı-Avusturya, Moritz Zdekauer marka porselen Türk kahvesi fincanı. Firmanın 1884-1909 yılları arası damgasına sahip. Tabak altında üstten görülmeyen T çatlağı mevcut. . Fincan ağzı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Fincan ağzı 7 cm, yüksekliği 5,5 cm.

    TLSold
  • Japon Porselen El Boyaması Türk Kahvesi Fincanı-Japon, 19. yy. Fincan yüzeyine ve tabak üzerine Sumi-E üslubunda doğada turna kuşları el ile ustalıkla resmedilmiş. Son derece zarif ve nadir bulunur, koleksiyonluktur. Yumurta kabuğu inceliği olarak tabir edilen çok ince porselenden üretilmiştir. Fincan ağzı 6,5 cm, yüksekliği 6,5 cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Japon Porselen El Boyaması Türk Kahvesi Fincanı-Japon, 19. yy. Fincan yüzeyine ve tabak üzerine Sumi-E üslubunda doğada turna kuşları el ile ustalıkla resmedilmiş. Son derece zarif ve nadir bulunur, koleksiyonluktur. Yumurta kabuğu inceliği olarak tabir edilen çok ince porselenden üretilmiştir. Fincan ağzı 6,5 cm, yüksekliği 6,5 cm.

    TLSold
  • L. Bernardaud & Co. (Limoges) Fransız Porselen Çay Fincanı-Fransız, 1905-1925 üretimi. L. Bernardaud marka porselen çay fincanı ve tabağı. Fincan ayağı ve ağız kenarları, kulp kenarları, tabak kenarları altın yaldızlı. Fincan ağzı çapı 10 cm, fincan yüksekliği 4,5 cm.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    L. Bernardaud & Co. (Limoges) Fransız Porselen Çay Fincanı-Fransız, 1905-1925 üretimi. L. Bernardaud marka porselen çay fincanı ve tabağı. Fincan ayağı ve ağız kenarları, kulp kenarları, tabak kenarları altın yaldızlı. Fincan ağzı çapı 10 cm, fincan yüksekliği 4,5 cm.

    TLSold
  • Kahla Porselen Çay Fincanı-Alman Kahla marka porselen çay fincanı ve tabağı. Fincan ayağı ve ağız kenarları, kulp kenarları, tabak kenarları altın yaldızlı. Fincan ağzı çapı 10 cm, fincan yüksekliği 6 cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Kahla Porselen Çay Fincanı-Alman Kahla marka porselen çay fincanı ve tabağı. Fincan ayağı ve ağız kenarları, kulp kenarları, tabak kenarları altın yaldızlı. Fincan ağzı çapı 10 cm, fincan yüksekliği 6 cm.

    TLSold
  • Japon Mavi Anne-Kız Porselen Çay Fincanı ve Tabağı-Japon, 19. yy. Fincan yüzeyine ve tabak üzerine kelebek şekilli madalyon içinde geleneksel kıyafetleri ile anne ve kız el ile ustalıkla resmedilmiş. Son derece zarif ve nadir bulunur, koleksiyonluktur. Yumurta kabuğu inceliği olarak tabir edilen çok ince porselenden üretilmiştir. Fincan ağzı çapı 10,5 cm, yüksekliği 5,5 cm.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Japon Mavi Anne-Kız Porselen Çay Fincanı ve Tabağı-Japon, 19. yy. Fincan yüzeyine ve tabak üzerine kelebek şekilli madalyon içinde geleneksel kıyafetleri ile anne ve kız el ile ustalıkla resmedilmiş. Son derece zarif ve nadir bulunur, koleksiyonluktur. Yumurta kabuğu inceliği olarak tabir edilen çok ince porselenden üretilmiştir. Fincan ağzı çapı 10,5 cm, yüksekliği 5,5 cm.

    TLSold
  • Japon Peyzajlı Porselen Çay Fincanı ve Tabağı-Japon, 19. yy. Fincan yüzeyine ve tabak üzerine doğa manzarası el ile ustalıkla resmedilmiş. Son derece zarif ve nadir bulunur, koleksiyonluktur. Yumurta kabuğu inceliği olarak tabir edilen çok ince porselenden üretilmiştir. Fincan ağzı çapı 9,5 cm, yüksekliği 5 cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Japon Peyzajlı Porselen Çay Fincanı ve Tabağı-Japon, 19. yy. Fincan yüzeyine ve tabak üzerine doğa manzarası el ile ustalıkla resmedilmiş. Son derece zarif ve nadir bulunur, koleksiyonluktur. Yumurta kabuğu inceliği olarak tabir edilen çok ince porselenden üretilmiştir. Fincan ağzı çapı 9,5 cm, yüksekliği 5 cm.

    TLSold
  • P.N. Porselen Türk Kahvesi Fincanı ve Tabağı-Fransız, 20. yy. başı. Çok zarif porselen fincan ve tabağı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Çok iyi kondisyonda. Fincan ağzı çapı 9 cm, yüksekliği 5 cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    P.N. Porselen Türk Kahvesi Fincanı ve Tabağı-Fransız, 20. yy. başı. Çok zarif porselen fincan ve tabağı. Fincan ağzı ve tabak kenarları altın yaldızlı. Çok iyi kondisyonda. Fincan ağzı çapı 9 cm, yüksekliği 5 cm.

    TLSold
  • Les Ceramistes Limousins (Limoges) Porselen Çay Fincanı ve Tabağı-Fransız, 20. yy. Tabak kenarı ve fincan ağzı dış yüzeyinde bant içinde geometrik süslemeler ve tavus kuşu resimleri ile süslenmiş. Fincan ağzı çapı 9 cm, yüksekliği 5,5 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Les Ceramistes Limousins (Limoges) Porselen Çay Fincanı ve Tabağı-Fransız, 20. yy. Tabak kenarı ve fincan ağzı dış yüzeyinde bant içinde geometrik süslemeler ve tavus kuşu resimleri ile süslenmiş. Fincan ağzı çapı 9 cm, yüksekliği 5,5 cm.

    TLSold
  • KPM Porselen Duble Kahve Fincanı-Ünlü Alman porselen markası KPM (Konigliche Porzellan Manufacktur, Kraliyet Porselen Fabrikası) üretimi. Çok iyi kondisyonda. Fincan ağız çapı 8 cm, yüksekliği 5,5 cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    KPM Porselen Duble Kahve Fincanı-Ünlü Alman porselen markası KPM (Konigliche Porzellan Manufacktur, Kraliyet Porselen Fabrikası) üretimi. Çok iyi kondisyonda. Fincan ağız çapı 8 cm, yüksekliği 5,5 cm.

    TLSold
  • Duchess (İngiliz) Porselen Çay Fincanı ve Tabağı-İngiliz, Duchess marka Tranquility (Huzur) serisi porselen çay fincanı ve tabağı. Fincan ağzı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Çok iyi kondisyonda. Fincan ağzı çapı 8 cm, yüksekliği 7 cm.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Duchess (İngiliz) Porselen Çay Fincanı ve Tabağı-İngiliz, Duchess marka Tranquility (Huzur) serisi porselen çay fincanı ve tabağı. Fincan ağzı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Çok iyi kondisyonda. Fincan ağzı çapı 8 cm, yüksekliği 7 cm.

    TLSold
  • Seltman Weiden (Bavaria) Porselen Duble Kahve Fincanı ve Tabağı-Alman, 20. yy. Seltman Weiden marka floral süslemeli porselen fincan ve tabağı. Mükemmel kondisyonda. Fincan ağız çapı 7,5 cm, yüksekliği 6,5 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Seltman Weiden (Bavaria) Porselen Duble Kahve Fincanı ve Tabağı-Alman, 20. yy. Seltman Weiden marka floral süslemeli porselen fincan ve tabağı. Mükemmel kondisyonda. Fincan ağız çapı 7,5 cm, yüksekliği 6,5 cm.

    TLSold
  • Zeh, Scherzer & Co. (Bavaria) Porselen Duble Kahve Fincanı-Alman, Zeh, Scherzer & Co. markasının 1907-1919 damgasına sahip porselen fincan ve tabağı. Neoklasik üslupta kabaralar ve yüzeyinde floral resimlerle dekore edilmiş son derece nadir bulunur dekor ve tasarıma sahip koleksiyonluk fincan ve tabağı. Tabak altında üstten fark edilmeyen T çatlaklı. Fincan ağzı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Fincan ağzı çapı 7,5 cm, yüksekliği 7 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Zeh, Scherzer & Co. (Bavaria) Porselen Duble Kahve Fincanı-Alman, Zeh, Scherzer & Co. markasının 1907-1919 damgasına sahip porselen fincan ve tabağı. Neoklasik üslupta kabaralar ve yüzeyinde floral resimlerle dekore edilmiş son derece nadir bulunur dekor ve tasarıma sahip koleksiyonluk fincan ve tabağı. Tabak altında üstten fark edilmeyen T çatlaklı. Fincan ağzı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Fincan ağzı çapı 7,5 cm, yüksekliği 7 cm.

    TLSold
  • Hostess Tableware (İngiliz) Porselen Duble Kahve Fincanı-İngiliz, Hostess Tableware marka, floral resimlerle dekore edilmiş porselen fincan ve tabağı. Fincan ağzı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Çok iyi kondisyonda. Fincan ağzı çapı 7 cm, yüksekliği 7 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Hostess Tableware (İngiliz) Porselen Duble Kahve Fincanı-İngiliz, Hostess Tableware marka, floral resimlerle dekore edilmiş porselen fincan ve tabağı. Fincan ağzı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Çok iyi kondisyonda. Fincan ağzı çapı 7 cm, yüksekliği 7 cm.

    TLSold
  • Herend Porselen Duvar Tabağı-VICTORIA PAPILLIONS ET FLEURS desenli, 19. yy. ortaları mükemmel kondisyonda, tamamen el boyaması Herend porselen duvar tabağı. Tabak kenarları altın yaldızlı. Çap 19 cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Herend Porselen Duvar Tabağı-VICTORIA PAPILLIONS ET FLEURS desenli, 19. yy. ortaları mükemmel kondisyonda, tamamen el boyaması Herend porselen duvar tabağı. Tabak kenarları altın yaldızlı. Çap 19 cm.

    TLSold
  • Rosenthal Aladin Porselen Duvar Tabağı-Ünlü Danimarkalı sanatçı Bjorn Wiinblad tarafından Rosenthal için tasarlanan “Aladin” serisi porselen duvar tabağı. 1970’ler. Tabak çapı 16,5 cm.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Rosenthal Aladin Porselen Duvar Tabağı-Ünlü Danimarkalı sanatçı Bjorn Wiinblad tarafından Rosenthal için tasarlanan “Aladin” serisi porselen duvar tabağı. 1970’ler. Tabak çapı 16,5 cm.

    TLSold
  • Rosenthal Aladin Porselen Duvar Tabağı-Ünlü Danimarkalı sanatçı Bjorn Wiinblad tarafından Rosenthal için tasarlanan “Aladin” serisi porselen duvar tabağı. 1970’ler. Tabak çapı 16,5 cm. Özel kutusu ile teslim edilecektir.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Rosenthal Aladin Porselen Duvar Tabağı-Ünlü Danimarkalı sanatçı Bjorn Wiinblad tarafından Rosenthal için tasarlanan “Aladin” serisi porselen duvar tabağı. 1970’ler. Tabak çapı 16,5 cm. Özel kutusu ile teslim edilecektir.

    TLSold
  • Rosenthal Aladin Porselen Duvar Tabağı-Ünlü Danimarkalı sanatçı Bjorn Wiinblad tarafından Rosenthal için tasarlanan “Aladin” serisi porselen duvar tabağı. 1970’ler. Tabak çapı 16,5 cm.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Rosenthal Aladin Porselen Duvar Tabağı-Ünlü Danimarkalı sanatçı Bjorn Wiinblad tarafından Rosenthal için tasarlanan “Aladin” serisi porselen duvar tabağı. 1970’ler. Tabak çapı 16,5 cm.

    TLSold
  • Rosenthal Golden Orient Porselen Duvar Tabağı-Ünlü Danimarkalı sanatçı Bjorn Wiinblad tarafından Rosenthal için tasarlanan “Golden Orient” serisi porselen duvar tabağı. 1970’ler. Tabak çapı 16,5 cm. Özel kutusu ile teslim edilecektir.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Rosenthal Golden Orient Porselen Duvar Tabağı-Ünlü Danimarkalı sanatçı Bjorn Wiinblad tarafından Rosenthal için tasarlanan “Golden Orient” serisi porselen duvar tabağı. 1970’ler. Tabak çapı 16,5 cm. Özel kutusu ile teslim edilecektir.

    TLSold
  • Franklin Porcelain Duvar Tabağı-Franklin Porcelain (Limoges) marka 1979 tarihli. Sanatçı Basil Ede (1931-2016) imzalı. “Gamerbirds of the World” serisinden. Sınırlı sayıda üretilmiştir. Mükemmel kondisyonda. Çap 22,5 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Franklin Porcelain Duvar Tabağı-Franklin Porcelain (Limoges) marka 1979 tarihli. Sanatçı Basil Ede (1931-2016) imzalı. “Gamerbirds of the World” serisinden. Sınırlı sayıda üretilmiştir. Mükemmel kondisyonda. Çap 22,5 cm.

    TLSold
  • WS George Porselen Duvar Tabağı-İngiliz, WS George marka 1992 tarihli. porselen duvar tabağı. Ünlü Hollandalı kadın ressam Henriette Ronner (1821-1909) imzalı eser basılmış. Sınırlı sayıda üretilmiştir. Mükemmel kondisyonda tam bir koleksiyon objesi. Çap 22 m.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    WS George Porselen Duvar Tabağı-İngiliz, WS George marka 1992 tarihli. porselen duvar tabağı. Ünlü Hollandalı kadın ressam Henriette Ronner (1821-1909) imzalı eser basılmış. Sınırlı sayıda üretilmiştir. Mükemmel kondisyonda tam bir koleksiyon objesi. Çap 22 m.

    TLSold
  • Kahla Porselen Duvar Tabağı-Alman Kahla marka 1995 tarihli. Ressam Jurgen Scholts (1957) imzalı “Çam Ağacı Altında” isimli eseri basılmış. Sınırlı sayıda üretilmiştir. Mükemmel kondisyonda. Çap 24 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Kahla Porselen Duvar Tabağı-Alman Kahla marka 1995 tarihli. Ressam Jurgen Scholts (1957) imzalı “Çam Ağacı Altında” isimli eseri basılmış. Sınırlı sayıda üretilmiştir. Mükemmel kondisyonda. Çap 24 cm.

    TLSold
  • Franklin Porcelain Duvar Tabağı-Franklin Porcelain (Limoges) marka 1981 tarihli. Sanatçı Basil Ede (1931-2016) imzalı. “Water Birds of the World” serisinden. Sınırlı sayıda üretilmiştir. Mükemmel kondisyonda. Çap 23 cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Franklin Porcelain Duvar Tabağı-Franklin Porcelain (Limoges) marka 1981 tarihli. Sanatçı Basil Ede (1931-2016) imzalı. “Water Birds of the World” serisinden. Sınırlı sayıda üretilmiştir. Mükemmel kondisyonda. Çap 23 cm.

    TLSold
  • Suisse Langenthal Porselen Duvar Tabağı-İsviçreli Suisse Langhental marka, ünlü İsviçreli sanatçı Albert Anker’in (1831-1910) Neuchatel Museum’da yer alan ‘Tavuk Yemleyen Kız’ isimli eserinin sınırlı sayıda üretilmiş duvar tabağı baskısı. Mükemmel kondisyonda tam bir koleksiyon objesi. Çap 23 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Suisse Langenthal Porselen Duvar Tabağı-İsviçreli Suisse Langhental marka, ünlü İsviçreli sanatçı Albert Anker’in (1831-1910) Neuchatel Museum’da yer alan ‘Tavuk Yemleyen Kız’ isimli eserinin sınırlı sayıda üretilmiş duvar tabağı baskısı. Mükemmel kondisyonda tam bir koleksiyon objesi. Çap 23 cm.

    TLSold
  • China Porselen Duvar Tabağı-Çin, Cumhuriyet dönemi üretimi. Tavus kuşu konulu göbekli tabağın kenarlarına madalyonlar içinde floral resimler ve tavus kuşu resimleri işlenmiş. İmari tabak. 20.yy. Kusursuz kondisyonda. Çap 21,5 cm

    Lot No: 36

    Lot: 36

    China Porselen Duvar Tabağı-Çin, Cumhuriyet dönemi üretimi. Tavus kuşu konulu göbekli tabağın kenarlarına madalyonlar içinde floral resimler ve tavus kuşu resimleri işlenmiş. İmari tabak. 20.yy. Kusursuz kondisyonda. Çap 21,5 cm

    TLSold
  • Japon Satsuma Porselen Duvar Tabağı-Japon, Meiji Dönemi, 19. yy sonu. Koshida usta damgalı Satsuma porselen duvar tabağının yüzeyine doğada çift kuş resmi el ile ustalıkla resmedilmiş. Sır çatlaklı, tabak kenarındaki altın yaldız geometrik süslemelerde silinmeler mevcut. Nadir bulunur eskilikte tam bir koleksiyon objesi. Çap 21,5 cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Japon Satsuma Porselen Duvar Tabağı-Japon, Meiji Dönemi, 19. yy sonu. Koshida usta damgalı Satsuma porselen duvar tabağının yüzeyine doğada çift kuş resmi el ile ustalıkla resmedilmiş. Sır çatlaklı, tabak kenarındaki altın yaldız geometrik süslemelerde silinmeler mevcut. Nadir bulunur eskilikte tam bir koleksiyon objesi. Çap 21,5 cm.

    TLSold
  • Rosenthal Classic Rose Porselen Duvar Tabağı-Alman Rosenthal Classic Rose marka porselen duvar tabağı. E.V.K. Collande sanatçı imzalı “Özlem” isimli eseri. 1991 tarihli. Kusursuz kondisyonda ve çok kaliteli baskıya sahip. Çap 22 cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Rosenthal Classic Rose Porselen Duvar Tabağı-Alman Rosenthal Classic Rose marka porselen duvar tabağı. E.V.K. Collande sanatçı imzalı “Özlem” isimli eseri. 1991 tarihli. Kusursuz kondisyonda ve çok kaliteli baskıya sahip. Çap 22 cm.

    TLSold
  • Rosenthal Porselen Duvar Tabağı-Alman Rosenthal Classic Rose marka porselen duvar tabağı. E.V.K. Collande sanatçı imzalı “Hatıra” isimli eseri. 1991 tarihli. Kusursuz kondisyonda ve çok kaliteli baskıya sahip. Çap 22 cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Rosenthal Porselen Duvar Tabağı-Alman Rosenthal Classic Rose marka porselen duvar tabağı. E.V.K. Collande sanatçı imzalı “Hatıra” isimli eseri. 1991 tarihli. Kusursuz kondisyonda ve çok kaliteli baskıya sahip. Çap 22 cm.

    TLSold
  • Porselen Oval Duvar Tabağı-The International Council for Bird Preservation (ICPB) (Uluslararası Kuş Koruma Konseyi) için Ressam Raymond Watson tarafından 1988’de üretilmiş “Avrupa’nın Vahşi Kuşları” serisinden Yeşil Başlı Ördek konulu koleksiyonluk oval duvar tabağı. Tabak kenarı altın yaldızlı, yaldız içi yaprak motifleri ile dekorlu. En 31 cm, boy 24,5 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Porselen Oval Duvar Tabağı-The International Council for Bird Preservation (ICPB) (Uluslararası Kuş Koruma Konseyi) için Ressam Raymond Watson tarafından 1988’de üretilmiş “Avrupa’nın Vahşi Kuşları” serisinden Yeşil Başlı Ördek konulu koleksiyonluk oval duvar tabağı. Tabak kenarı altın yaldızlı, yaldız içi yaprak motifleri ile dekorlu. En 31 cm, boy 24,5 cm.

    TLSold
  • KPM Porselen Duvar Tabağı-Alman KPM marka. Kral II. Frederick'in Peacock Adası'ndaki sarayı için KPM Fabrikasına özel olarak yaptırdığı tabaklardan biridir. **1790 tarihli**, ortasına dalda şakrak kuşu ve kelebekler resmedilmiş nadir bulunur eskilikte, koleksiyonluk porselen duvar tabağı. Kenarı altın yaldızlı. Çap 24,5 cm. Referans: Kovel’s Dictionary of Marks 1650-1850

    Lot No: 41

    Lot: 41

    KPM Porselen Duvar Tabağı-Alman KPM marka. Kral II. Frederick'in Peacock Adası'ndaki sarayı için KPM Fabrikasına özel olarak yaptırdığı tabaklardan biridir. **1790 tarihli**, ortasına dalda şakrak kuşu ve kelebekler resmedilmiş nadir bulunur eskilikte, koleksiyonluk porselen duvar tabağı. Kenarı altın yaldızlı. Çap 24,5 cm. Referans: Kovel’s Dictionary of Marks 1650-1850

    TLSold
  • İmari Porselen Dev Tabak-Çin İmarisi, 19. yy başı, Fransız pazarına özel üretilmiş büyük boylu İmari servis tabağı. Kusursuz kondisyonda. Çap 32 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    İmari Porselen Dev Tabak-Çin İmarisi, 19. yy başı, Fransız pazarına özel üretilmiş büyük boylu İmari servis tabağı. Kusursuz kondisyonda. Çap 32 cm.

    TLSold
  • Julen Rörstrand Porselen Duvar Tabağı-İsveç Julen Rörstrand marka yılbaşı hatırası serisininden, 1980 hatırası porselen duvar tabağı. Sınırlı sayıda üretim, koleksiyonluk bir obje. Çap 19,5 cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Julen Rörstrand Porselen Duvar Tabağı-İsveç Julen Rörstrand marka yılbaşı hatırası serisininden, 1980 hatırası porselen duvar tabağı. Sınırlı sayıda üretim, koleksiyonluk bir obje. Çap 19,5 cm.

    TLSold
  • Titov Veles Porselen Duvar Tabağı-Yugoslav Titov Veles marka, porselen duvar tabağı. Ortasında çift tavus kuşu resmedilmiş, yoğun süslemeli. Çap 24,5 cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Titov Veles Porselen Duvar Tabağı-Yugoslav Titov Veles marka, porselen duvar tabağı. Ortasında çift tavus kuşu resmedilmiş, yoğun süslemeli. Çap 24,5 cm.

    TLSold
  • Ceyda Esin Derman - Çini Duvar Tabağı-"Vortex Serisi", çini duvar tabağı. İmzalı, 2022 tarihli. Çap 32 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Ceyda Esin Derman - Çini Duvar Tabağı-"Vortex Serisi", çini duvar tabağı. İmzalı, 2022 tarihli. Çap 32 cm.

    TLSold
  • Ceyda Esin Derman - Çini Duvar Tabağı-"Vortex Serisi", çini duvar tabağı. İmzalı, 2023 tarihli. Çap 32 cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Ceyda Esin Derman - Çini Duvar Tabağı-"Vortex Serisi", çini duvar tabağı. İmzalı, 2023 tarihli. Çap 32 cm.

    TLSold
  • Osman Menteş (Kınık) İbrik-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömlek ibrik. Yükseklik 30 cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Osman Menteş (Kınık) İbrik-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömlek ibrik. Yükseklik 30 cm.

    TLSold
  • Osman Menteş (Kınık) Sürahi-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömlek sürahi. Yükseklik 25 cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Osman Menteş (Kınık) Sürahi-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömlek sürahi. Yükseklik 25 cm.

    TLSold
  • Osman Menteş (Kınık) Vazo-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömlek vazo. Yükseklik 25,5 cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Osman Menteş (Kınık) Vazo-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömlek vazo. Yükseklik 25,5 cm.

    TLSold
  • Osman Menteş (Kınık) Tombul Sürahi-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömlek sürahi. Yükseklik 21 cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Osman Menteş (Kınık) Tombul Sürahi-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömlek sürahi. Yükseklik 21 cm.

    TLSold
  • İki Adet Osman Menteş (Kınık) Zil-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet zil. Yükseklik 14 cm, çap 8 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    İki Adet Osman Menteş (Kınık) Zil-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet zil. Yükseklik 14 cm, çap 8 cm.

    TLSold
  • İki Adet Osman Menteş (Kınık) Zil-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet zil. Yükseklik 13 cm, çap 8 ve 7.5 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    İki Adet Osman Menteş (Kınık) Zil-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet zil. Yükseklik 13 cm, çap 8 ve 7.5 cm.

    TLSold
  • İki Adet Osman Menteş (Kınık) Kadeh-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet kadeh. Yükseklik 12 cm, ağız çapı 7 cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    İki Adet Osman Menteş (Kınık) Kadeh-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet kadeh. Yükseklik 12 cm, ağız çapı 7 cm.

    TLSold
  • İki Adet Osman Menteş (Kınık) Kadeh-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet kadeh. Yükseklik 11 cm, ağız çapı 6 cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    İki Adet Osman Menteş (Kınık) Kadeh-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet kadeh. Yükseklik 11 cm, ağız çapı 6 cm.

    TLSold
  • İki Adet Osman Menteş (Kınık) Kupa-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet kupa. Yükseklik 8,5 ve 9 cm, ağız çapı 6,5 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    İki Adet Osman Menteş (Kınık) Kupa-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet kupa. Yükseklik 8,5 ve 9 cm, ağız çapı 6,5 cm.

    TLSold
  • İki Adet Osman Menteş (Kınık) Kupa-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet kupa. Yükseklik 9 cm, ağız çapı 8 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    İki Adet Osman Menteş (Kınık) Kupa-Ünlü çömlek sanatçısı Osman Menteş (d. 1958) damgalı, akıtma tekniği ile süslenmiş yüzeyi sırlı Kınık çömleği iki adet kupa. Yükseklik 9 cm, ağız çapı 8 cm.

    TLSold
  • Eski Kınık Vazo-İnce sırlı, orta kondisyonda, çok eski Kınık vazo. Yükseklik 25 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Eski Kınık Vazo-İnce sırlı, orta kondisyonda, çok eski Kınık vazo. Yükseklik 25 cm.

    TLSold
  • Ajurlu Porselen Duvar Tabağı veya Sunumluk-Ünlü botanikçi ve ressam Pierre Joseph Redoute’in ‘Rosa Indica Cruenta’ (Kanmoru Bengal Çiçeği) resmi basılmış 19.-20. yy. porselen ajurlu sunumluk veya duvar tabağı. Tabak kenarı altın yaldızlı. Çap 19,5 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Ajurlu Porselen Duvar Tabağı veya Sunumluk-Ünlü botanikçi ve ressam Pierre Joseph Redoute’in ‘Rosa Indica Cruenta’ (Kanmoru Bengal Çiçeği) resmi basılmış 19.-20. yy. porselen ajurlu sunumluk veya duvar tabağı. Tabak kenarı altın yaldızlı. Çap 19,5 cm.

    TLSold
  • Schumann Arzberg (Bavaria) Ajurlu Porselen Duvar Tabağı veya Sunumluk-Alman porselen markası Schumann Arzberg marka. Ünlü botanikçi ve ressam Pierre Joseph Redoute’in ‘Klassike Roser’ (Klasik Güller) resmi basılmış 19.-20. yy. porselen ajurlu sunumluk veya duvar tabağı. Tabak kenarı altın yaldızlı. Çap 19 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Schumann Arzberg (Bavaria) Ajurlu Porselen Duvar Tabağı veya Sunumluk-Alman porselen markası Schumann Arzberg marka. Ünlü botanikçi ve ressam Pierre Joseph Redoute’in ‘Klassike Roser’ (Klasik Güller) resmi basılmış 19.-20. yy. porselen ajurlu sunumluk veya duvar tabağı. Tabak kenarı altın yaldızlı. Çap 19 cm.

    TLSold
  • Schumann Arzberg (Bavaria) Ajurlu Porselen Kâse-Ünlü Alman porselen markası Schumann Arzberg marka. Floral dekorlu ajurlu porselen kâse. Göbek kenarı ve kase kenarı altın yaldızlı. Çap 23.5 cm, yükseklik 6,5 cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Schumann Arzberg (Bavaria) Ajurlu Porselen Kâse-Ünlü Alman porselen markası Schumann Arzberg marka. Floral dekorlu ajurlu porselen kâse. Göbek kenarı ve kase kenarı altın yaldızlı. Çap 23.5 cm, yükseklik 6,5 cm.

    TLSold
  • Schumann Arzberg (Bavaria) Ajurlu Porselen Servis Tabağı-Ünlü Alman porselen markası Schumann Arzberg marka. Floral dekorlu ajurlu porselen servis tabağı. Göbek kenarı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Çap 26 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Schumann Arzberg (Bavaria) Ajurlu Porselen Servis Tabağı-Ünlü Alman porselen markası Schumann Arzberg marka. Floral dekorlu ajurlu porselen servis tabağı. Göbek kenarı ve tabak kenarı altın yaldızlı. Çap 26 cm.

    TLSold
  • Hutschenreuther (Bavaria) Porselen Sevrvis Tabağı-Alman Hutschenreuther (Bavaria) marka porselen servis tabağı. Ortasında meyve resimleri ve kenar bandında kabaralar ile dekorlu. Çap 25 cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Hutschenreuther (Bavaria) Porselen Sevrvis Tabağı-Alman Hutschenreuther (Bavaria) marka porselen servis tabağı. Ortasında meyve resimleri ve kenar bandında kabaralar ile dekorlu. Çap 25 cm.

    TLSold
  • Hutschenreuther (Bavaria) Porselen Sunumluk-Alman Hutschenreuther (Bavaria) marka porselen sunumluk. Dikdörtgen formlu sunumluğun ortası ve kenarları pembe floral motiflerle dekorlu. En 13,5 cm, boy 10,5 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Hutschenreuther (Bavaria) Porselen Sunumluk-Alman Hutschenreuther (Bavaria) marka porselen sunumluk. Dikdörtgen formlu sunumluğun ortası ve kenarları pembe floral motiflerle dekorlu. En 13,5 cm, boy 10,5 cm.

    TLSold
  • Hutschenreuther (Bavaria) Maria Theresia Linderhof Porselen Pasta Tabağı-Alman Hutschenreuther (Bavaria) marka Maria Theresia Linderhof porselen pasta tabağı. Ortası ve kenarları pembe floral motiflerle dekorlu. Çap 19,5 cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Hutschenreuther (Bavaria) Maria Theresia Linderhof Porselen Pasta Tabağı-Alman Hutschenreuther (Bavaria) marka Maria Theresia Linderhof porselen pasta tabağı. Ortası ve kenarları pembe floral motiflerle dekorlu. Çap 19,5 cm.

    TLSold
  • Schumann Arzberg (Bavaria) Pasta, Meyve Tabağı-Ünlü Alman Schumann Arzberg (Bavaria) marka meyve resimleri ile dekorlu porselen duvar tabağı. 1950-1960 üretimi. Kenarı altın yaldızlı. Çap 19 cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Schumann Arzberg (Bavaria) Pasta, Meyve Tabağı-Ünlü Alman Schumann Arzberg (Bavaria) marka meyve resimleri ile dekorlu porselen duvar tabağı. 1950-1960 üretimi. Kenarı altın yaldızlı. Çap 19 cm.

    TLSold
  • Kaiser Çift Porselen Pasta Tabağı-Ünlü Alman Kaiser marka damgalı porselen çift pasta tabağı. Ortaları klasik gül dekorlu, kenarları altın yaldızlı. Çap 21 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Kaiser Çift Porselen Pasta Tabağı-Ünlü Alman Kaiser marka damgalı porselen çift pasta tabağı. Ortaları klasik gül dekorlu, kenarları altın yaldızlı. Çap 21 cm.

    TLSold
  • Villeroy & Boch Büyük Seramik Kâse-Alman Villeroy & Boch marka seramik salata, meyve kasesi. 1970’ler. Yüzeyindeki çiçek motiflerinin birinde hafif aşınma mevcut. Ağız çapı 23 cm, yükseklik 10 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Villeroy & Boch Büyük Seramik Kâse-Alman Villeroy & Boch marka seramik salata, meyve kasesi. 1970’ler. Yüzeyindeki çiçek motiflerinin birinde hafif aşınma mevcut. Ağız çapı 23 cm, yükseklik 10 cm.

    TLSold
  • Fraureuth Porselen Pasta Tabağı-Alman Fraureuth (Saxony) marka 19. Sonu, 20. yy başı üretimi porselen duvar tabağı. Ortası meyve resimleri ve kenarları altın yaldız ile dekorlu. Çap 19 cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Fraureuth Porselen Pasta Tabağı-Alman Fraureuth (Saxony) marka 19. Sonu, 20. yy başı üretimi porselen duvar tabağı. Ortası meyve resimleri ve kenarları altın yaldız ile dekorlu. Çap 19 cm.

    TLSold
  • Kaiser-Marlene Porselen Çift Pasta Tabağı-Ünlü Alman Kaiser marka damgalı porselen çift pasta tabağı. Kenarları altın yaldızlı. Kusursuz kondisyonda. Çap 20 cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Kaiser-Marlene Porselen Çift Pasta Tabağı-Ünlü Alman Kaiser marka damgalı porselen çift pasta tabağı. Kenarları altın yaldızlı. Kusursuz kondisyonda. Çap 20 cm.

    TLSold
  • Rosenthal-Classic Rose Porselen Pasta Tabağı-Alman Rosenthal marka porselen pasta tabağı. Kenar bandı gül resimleri ve rokoko kabaralarla dekorlu. Kenarları altın yaldızlı. Kusursuz kondisyonda. Çap 19,5 cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Rosenthal-Classic Rose Porselen Pasta Tabağı-Alman Rosenthal marka porselen pasta tabağı. Kenar bandı gül resimleri ve rokoko kabaralarla dekorlu. Kenarları altın yaldızlı. Kusursuz kondisyonda. Çap 19,5 cm.

    TLSold
  • Spode (İngiliz) Porselen Pasta Tabağı-Ünlü İngiliz Spode - Copeland markasının 1847-1891 damgasına sahip porselen pasta tabağı. Kenar bandı hasır kabaralı. Nadir bulunur bir marka ve eskiliği sebebi ile tam bir koleksiyon objesi. Kusursuz kondisyonda. Çap 19,5 cm. Referans: Kovel’s Dictionary of Marks 1650-1850

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Spode (İngiliz) Porselen Pasta Tabağı-Ünlü İngiliz Spode - Copeland markasının 1847-1891 damgasına sahip porselen pasta tabağı. Kenar bandı hasır kabaralı. Nadir bulunur bir marka ve eskiliği sebebi ile tam bir koleksiyon objesi. Kusursuz kondisyonda. Çap 19,5 cm. Referans: Kovel’s Dictionary of Marks 1650-1850

    TLSold
  • Tirschenreuth (Bavaria) Porselen Pasta Tabağı-Alman Tirschenreuth (Bavaria) marka, küçük çiçek resimleri ile dekorlu, hareketli kenaları altın yaldızlı porselen pasta tabağı. Çap 19,5 cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Tirschenreuth (Bavaria) Porselen Pasta Tabağı-Alman Tirschenreuth (Bavaria) marka, küçük çiçek resimleri ile dekorlu, hareketli kenaları altın yaldızlı porselen pasta tabağı. Çap 19,5 cm.

    TLSold
  • Thun (Çekoslovak) Porselen Çift Ekmek Tabağı-Çekoslovak Thun marka, çiçek motifleri ile süslü, hareketli kenarları hasır kabaralı. Kenarları gümüş yaldızlı. Çap 17 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Thun (Çekoslovak) Porselen Çift Ekmek Tabağı-Çekoslovak Thun marka, çiçek motifleri ile süslü, hareketli kenarları hasır kabaralı. Kenarları gümüş yaldızlı. Çap 17 cm.

    TLSold
  • Moritz Zdekauer. (Avusturya) Porselen Çift Ekmek Tabağı-Avusturya, Moritz Zdekauer marka porselen çift ekmek tabağı. Yüzeyleri minik çiçek resimleri ile dekorlu. Çap 16,5 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Moritz Zdekauer. (Avusturya) Porselen Çift Ekmek Tabağı-Avusturya, Moritz Zdekauer marka porselen çift ekmek tabağı. Yüzeyleri minik çiçek resimleri ile dekorlu. Çap 16,5 cm.

    TLSold
  • Lomonosov (Rus) Porselen Çift Ekmek Tabağı-Rus Çarlık Dönemi Lomosov marka porselen çift ekmek tabağı. Kenar bandı stilize çiçek motifleri ile dekorlu. 19. yy başı. Çap 15,5 cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Lomonosov (Rus) Porselen Çift Ekmek Tabağı-Rus Çarlık Dönemi Lomosov marka porselen çift ekmek tabağı. Kenar bandı stilize çiçek motifleri ile dekorlu. 19. yy başı. Çap 15,5 cm.

    TLSold
  • Çift Porselen Mazagran-Fransız, Porcelain Limousin (Limoges) marka, yüzeyi floral dekorlu çift porselen mazagran. Ağız çapları 7 cm, yükseklikleri 13 cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Çift Porselen Mazagran-Fransız, Porcelain Limousin (Limoges) marka, yüzeyi floral dekorlu çift porselen mazagran. Ağız çapları 7 cm, yükseklikleri 13 cm.

    TLSold
  • Çift Porselen Mazagran-Fransız, Pillivuyt marka, yüzeyi floral dekorlu porselen çift mazagran. Ağız çapları 7,5 cm, yükseklikleri 14 cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Çift Porselen Mazagran-Fransız, Pillivuyt marka, yüzeyi floral dekorlu porselen çift mazagran. Ağız çapları 7,5 cm, yükseklikleri 14 cm.

    TLSold
  • Porselen Mazagran-Fransız, Legle Porcelain d’Art marka, yüzeyine Kızılgerdan kuşu ve çiçek motifleri işlenmiş çok şık porselen mazagran. Ağız çapı 7 cm, yükseklik 14 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Porselen Mazagran-Fransız, Legle Porcelain d’Art marka, yüzeyine Kızılgerdan kuşu ve çiçek motifleri işlenmiş çok şık porselen mazagran. Ağız çapı 7 cm, yükseklik 14 cm.

    TLSold
  • Limoges Porselen Mazagran-Fransız, Périgord (Limoges) marka, yüzeyi çok zarif floral dekorlu. Ağız çapı 7 cm, yükseklik 14 cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Limoges Porselen Mazagran-Fransız, Périgord (Limoges) marka, yüzeyi çok zarif floral dekorlu. Ağız çapı 7 cm, yükseklik 14 cm.

    TLSold
  • Limoges Porselen Mazagran-Fransız, yüzeyi mavi renkli çiçek motifi ile dekorlu. Ağız çapı 7 cm, yükseklik 13,5 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Limoges Porselen Mazagran-Fransız, yüzeyi mavi renkli çiçek motifi ile dekorlu. Ağız çapı 7 cm, yükseklik 13,5 cm.

    TLSold